– Szolgáltatásaink

Egy sikeresen működő weboldal alapja az ügyféllel való közös gondolkodás, az igények alapos felmérése, a mai technikai lehetőségek és a praktikumok használata  egységes formát öltve.

weboldal készítés bonyolult és összetett feladat. A közös siker érdekében a lehető legpontosabban kell megfogalmazni elvárásait, mely alapján mi szakmai tanácsokkal látjuk el mielőtt belevágunk a fejlesztőmunkába.

A webáruház készítés nem más, mint egy jól felépített online bolt. 
Évről évre egyre több dolgot vásárolunk webshop kínálatokból

Egy webáruház sikere sok mindenen múlik, de a legfontosabb, hogy az ügyfelek a lehető legkevesebb kattintással, minél gyorsabban, felhasználóbarát módon tudjanak vásárolni. Ennek megvalósításához jó, ha a webáruház készítés szakértő kezekben van!

Hosting

DOMAIN NÉV

Segítünk rátalálni, lefoglalni a cég arculatához illő domain nevet.

Domain név ellenőrzése itt!

HOSTING

Weboldal készítés csomagjainkhoz megbízható weboldal tárhely szolgáltatást  biztosítunk.

Arculattervezés

Egységes, letisztult arculatot tervezünk vállalkozásának a névjegykártyától a weboldalig.

Lehetsz első látásra meggyőző úgy, hogy még meg sem szólaltál, hiszen a megjelenésed már sokat elmondott Rólad.

A jó imázs és az ismert brand már nem csak a multiké, elérhető minden kis és középvállalkozás számára, így Neked is.

DE ennek az alapja, ha tényleg professzionális arculatod van.

Karbantartás

A weboldal karbantartás egyszerre jelenti a honlapunk biztonságos működésének fenntartását, és a megjelenített tartalom naprakészen tartását, hogy látogatóink mindig valós és aktuális információkat találjanak.

Hírlevél kampány

HTML email  tervezés, készítés

Elkészítjük cége arculatához igazodó HTML hírlevelét.

HÍRLEVÉL KAMPÁNY FELÜGYELETE

Napjaink egyik legjelentősebb marketing eszköze a hírlevél. Segítségével gyorsan elérheted, tájékoztathatod üzleti partnereidet, vásárlóidat, érdeklődőidet.

Naprakész és konkrét adatokat adunk a hírlevél kampányod eredményeiről – így azok alapján mindig finomíthat, fejleszthet a hírlevélsorozatán vagy kampányán.

Keresőoptimalizálás

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Többszörözd meg weboldalad látogatottságát! A legtöbb esetben csak néhány apró lépés választja honlapodat a jobb helyezésektől a keresőkben. A keresőkben történő előnyös megjelenés egyik feltétele a jól és okosan optimalizált oldal!

Facebook kampány

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Nagyon gyorsan és egyszerűen lehet a Facebook-on hirdetést feladni, ezt bizonyára Te is tudod. De biztos, hogy azokhoz és csak azokhoz ér el hirdetésed, akinek szánod? Több éves hirdetési tapasztalatunkat adjuk a helyes úthoz!

Adwords kampány

A Google AdWords a legnagyobb és legismertebb keresőmotor, a Google online hirdetési rendszere, amely napjaink internet felhasználóinak több, mint 90%-át eléri. A rendkívüli lefedettségnek köszönhetően számos potenciális vásárló, illetve ügyfél számára juttathatjuk el a hirdetésünket.

Partnereink

Akik már Minket választottak!

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés